Mijn diensten

Coach (startende) ondernemer

Als starter loopt u tegen veel zaken aan, ondanks dat u misschien al geruime horeca ervaring heeft. Welke locatie kiest u, zijn uw investeringsplannen financieel haalbaar en hoe zit het uw rendement op termijn ? Vergist u zichzelf niet in de aanloop naar de opening van uw nieuwe zaak, dat bv.   benodigde vergunningen vertragend kunnen werken. Met een goed advies kunt u een succesvolle, winstgevende horecazaak starten en draaien.

Rendementsverbetering

Ook uw zaak kan met een dalend rendement te maken krijgen, zonder dat u de exacte oorzaak kan achterhalen. Door uw bedrijf door te lichten, komen er vanzelf verbeterpunten aan het licht. Hiernaast worden uw jaarcijfers bekeken, om te kijken hoe gezond uw bedrijf is. Deze 2 zaken leiden er altijd toe dat er meer overblijft voor u onderaan de streep. En dat is toch waar u het voor doet ?

Sturing op dagelijkse cijfers 

Oorzaken kunnen zijn : te veel verspilling
of een te lage gemiddelde besteding van de gast. De meeste ondernemers denken dat een totale bruto marge van 70 % ruim voldoende is en zijn al gauw tevreden. Terwijl bijvoorbeeld bier en wijn al snel driekwart van je omzet Hoog verzorgen, kan deze marge met gemak eerder richting de 80 % gaan. Een besparing van 2 % op uw inkoopkosten is veel werk, terwijl 1 medewerker iedere dag een uurtje eerder naar huis sturen veel meer oplevert. Ik denk graag met u mee.

Personeelstrainingen 

Onderwerpen kunnen bv. zijn:
- Omzetverhoging door upselling 
- Gastvrijheidsbeleving
- Herhalings bezoeken creëren 
- Omgaan met klachten en lastige situaties
Ik heb altijd als gastheer gewerkt,  dus ik geef geen trainingen aan uw keukenbrigade.

Leidinggevende coaching 

Ik zal gedurende een periode meelopen met de leidinggevende(n), analyseren en probleemoplossend communiceren in samenspraak met de desbetreffende persoon. Ook 1 of 2 "after sales" controles op uw bedrijf kunnen deel uit maken van dit project, indien u dit wenst. 

Kosten 

Vooropgesteld dat het eerste intake gesprek van 1 uur GRATIS is. Alleen de reiskosten
€ 0,35 per km breng ik in rekening.
Mijn uurloon bedraagt € 85,00 per uur excl. BTW en reiskosten van € 0,35 per km.
Voor de STARTENDE horeca ondernemer hanteer ik een speciaal tarief van
€ 45,00  per uur excl. BTW en reiskosten van € 0,35 per km. 

Dit tarief geldt voor ondernemers, die aantoonbaar maximaal 6 maanden gestart zijn met hun eerste onderneming.


Uiteraard zal ik niet alleen op locatie, maar ook thuis het nodige werk verrichten. 
U krijgt van mij een offerte met de uren op regie basis. Ik zal altijd proberen bij het maken van de offerte zo nauwkeurig mogelijk aan te geven, hoeveel uren ik nodig denk te hebben voor uw project.